Introductie

Sinds de traditionele grafische technieken meer en meer zijn samengegaan met copier/print-technieken is de opmars van digitaal "drukken" niet meer te stuiten.
Echter, deze technieken hebben hun beperkingen en berusten op het maken van grote aantallen in een monotome en vervlakte massaproductie op basis van niet te kritisch en vooral niet te moeilijk.

Maar er is in de wereld meer te drukken dan alleen maar een velletje papier, een foldertje en een envelopje en ook in variabele oplagen, de aantallen die men ècht nodig heeft en dan nog voor een normale prijs ook.

Zoals U weet is kwaliteit van alle tijden.

Voor kwaliteits drukwerk is meer nodig, zoals: Traditie · Aandacht voor het product · Liefde voor het vak · Respect voor de klant en geschoold vakmanschap natuurlijk.

Al deze punten zijn binnen ons bedrijfskarakter sterke troeven.

bruno3 Daarom zijn wij sinds 1937 een traditionele drukkerij gebleven, doch mee geëvolueerd naar de eisen van deze tijd en leveren wij nog steeds kwaliteitsdrukwerk volgens de basisregels der veelzijdige reeds 600-jaar bestaande boekdrukkunst zodat wij heden "verheven" zijn tot een speciaaldrukkerij welke een kleine sterke schakel vormt in de grote grafische ketting waar flexibiliteit, veelzijdigheid, vakmanschap, verstand van zaken en vooral kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Mede daardoor maken vele gerenommeerde drukkerijen in ons land en ook daarbuiten deel uit van ons cliëntenbestand en dat zegt toch wel wat.

Wellicht heeft U een relatie met een drukkerij en die willen wij dan ook niet verstoren.

Dus werken wij uitsluitend onder het motto van gebundelde veelzijdigheid met het voordeel van vrijblijvendheid.

Echter, naar wij weten, heeft U ook vast weleens van die drukwerkzaken waarvan U zegt "waar kunnen we dat nu eens laten maken, vroeger had je van die drukkers die dat gewoon konden."

Nou, bij ons bent U dan aan het juiste adres want wij zijn nog zo'n drukkerij die al deze speciale karweien gewoon klaart.

Wat anderen niet meer kunnen en/of willen maken,
dat maken wij dus gewoon wel!

Zodoende bieden wij op verbruikersniveau een breed scala aan in ons grafische producten-programma zowel in grote, middelgrote en kleine oplagen.

Wij drukken niet "van alles" wat,
maar wel dát waar wij goed in zijn!

boom

De bijzonderheid van Drukkerij Bruno Cauwe is gelegen in het feit dat, waar vele kleine drukkerijen de afgelopen decennia overgestapt zijn op het offsetprocédé, het hier een zogenaamde principiële boekdrukkerij betreft.?Nadrukkelijk laat het bedrijf zien hoe dit procédé, de oudste en milieu veiligste druktechniek, 'met zijn tijd mee kan gaan' door op papier en karton ook op moderne materialen onscheurbare enveloppen en -monsterzakken, zelfklevendekunststof-, acetaat- en metaalfoliën perfecte kwaliteit te realiseren.